☀️OBS* Varer sendes ikke ud i sommerferien. Vi er tilbage d. 5/8☀️
Problemer med levering fra Brink? Ring til +45 74 83 50 12
  • KUNDESERVICE
  • Mandag - Onsdag - Fredag: kl. 09:00 - 12:00 og kl. 12.30 - 14:00

OM PANDORA LIVING

- STIFTET I 2019 -
Pandora Living er en online forretning, der startede op i 2019 med den drøm om at give familier i Danmark et sted, hvor de har mulighed for at købe funktionelle møbler i højeste kvalitet til lave priser.

Vores produkter bliver fremstillet på egen fabrik i Europa, hvilket giver os større mulighed for altid at kunne ændre og forbedre vores produkter, samt kan vi altid tilpasse kundernes behov og specielle ønsker.

Vores danske design vægter vi meget højt og det kommer også til udtryk på vores produkter. Det danske flag bliver nemlig placeret diskret rundt på alle vores produkter, hvilket giver et ekstra pift til deres udstråling.
Bæredygtige & miljøvenlige produkter

Hos os vægter vi miljø og bæredygtighed højt. Derfor bliver alle vores produkter også produceret med OEKO-TEX Standard 100 certificerede materialer. Det betyder altså at alle vores produkter er uden farlige kemikalier og stoffer så de er sikre for alle familiens medlemmer, store som små.

color_gemma 13
Pandora Livings oprindelse

Vores fabrik i Europa har, inden Pandora Livings start, produceret for større virksomheder og har derfor massere af erfaring inde for møbelproduktion. Det blev derfor besluttet at starte egen virksomhed op, for at kunne tilbyde kvalitetsprodukter til lavere priser

Pandora Kitchen logo
En del af Pandora Kitchen ApS

Pandora Living er en del af Pandora Kitchen ApS, som har Danmarks største showroom og inspiration til moderne inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe. Vores showroom rummer en fortryllende udstillinger på 1200 m² med moderne møbler som grebsfri låger, varme træfarver, laminatbordplader, betonbordplader samt vedligeholdelsesfrie løsninger.

Vi har vores egen produktion i Randbøl af alt fra køkken og bad til skydedøre - kun 500m fra vores showroom. Det giver dig mulighed for at få de fleste ønsker opfyldt og ligesom med vores møbler, kan du få masser af indflydelse på det færdige resultat.

Overvejer du nyt køkken, bad eller bryggers kan du få hjælp af os – Både til design og indretning.

Vi udvikler skræddersyede løsninger efter kundens behov og bestræber os på at levere kvalitets arbejde til meget konkurrencedygtige priser.

Besøg os på www.pandorakitchen.dk